O nama

Agencija IBIS ASTRA nekretnine osnovana je 1995. godine u Beogradu. Od 2000.godine vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana (Reg.br. 536) kao specijalizovana agencija za posredovanje za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća na teritoriji Beograda. Agencija se bavi i kupoprodajom nepokretnosti. Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom višegodišnjem radu uz naše posredovanje, izdavanje stanova realizovale su brojne ambasade, predstavništva, domaće i strane kompanije, sportski klubovi i savezi, kao i istaknuti pojedinci iz sportskog, političkog i javnog života…..Naš princip rada je da svakom klijentu omogućimo da pronađe sebi idealan prostor u skladu sa željama i mogućnostima.

Agencijski brojevi telefona klijentima su na raspolaganju radnim danima od 10 – 19h, dok sastanke u našoj kancelariji možete zakazati radnim danima u terminima od 17 – 19h.

Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve ponude za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća dobili smo direktno od vlasnika (ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti pri izdavanju nekretnina, kao i izradu ugovora o zakupu bez posredovanja.

Agencija IBIS ASTRA nekretnine svoje usluge naplaćuje isključivo po realizaciji tj. po obavljenom poslu, prilikom sklapanja Predugovora ili Ugovora o zakupu u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju tj 2% u odnosu na dogovorenu cenu kod kupo – prodaje nepokretnosti.

Na sajtu agencija IBIS ASTRA nekretnine dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća.

Za svaki vid saradnje stojimo na raspolaganju.

Kažu da je najveći vid laskanja – kopiranje.

Iz tog razloga kao jedni od pionira u izdavanju nepokretnosti i kao prva registrovana agencija pod imenom IBIS ASTRA nekretnine, možemo da kažemo da smo ponosni na to, što su kolege prepoznale kvalitet našeg rada, pa shodno tome uzeli i delove našeg imena u svojoj registraciji.

Naš tim sačinjen je od iskusnih agenata koji imaju položen stručni ispit i samim tim su kopetentni da donose odluke, rade i savetuju u nimalo lakom poslu agenta nekpokretnosti.

Naš tim čine:

  • Radmila Vidosavljević, direktor i vlasnik agencije, ali i agent za lokacije užih delova Beograda. U nekretninama od 1995.godine što dovoljno govori o stručnosti i poznavanju tržišta. Licenca broj 711, kontakt telefon 065.303.7.111, e-mail: agencijaastra@gmail.com
  • Maja Jović, dugogodišnji saradnik eminentnih agencija kao i saradnik po pitanju izdavanja i kupoprodaje nepokretnosti u značajnim firmama sa teritorije Srbije. Majin akcenat u radu su opštine Voždovac i Savski venac gde ima višegodišnje iskustvo u radu. Licenca broj 1015, kontakt telefon: 069.505.89.79, e-mail: maja.jovic.astra@gmail.com
  • Mira Brkanović, takođe, svoje višegodišnje iskustvo u radu, rešila je da svoje poverenje i znanje uloži u naš mali tim pobednika. Sa akcentom na radu u poslovima opština Cukarica, Rakovica, Novi Beograd i Zemun, Mira je spremna da svojim znanjem i savetima maksimalno pomogne klijentima koji njenu pomoć zatraže. Licenca broj 1522, kontakt telefon 069.303.7.111, e-mail: mira.brkanovic.astra@gmail.com
  • Grafička rešenja, kao i jedinstvene fotografije i animacije koje će biti objavljivane na sajtu Agencije, potpisuje naša draga italijanska prijateljica Anna Lucia